Horoscop Horoscop Rac 16.08.2016

Vei simti nevoia sa faci ceva special. Poti reusi sa faci unele schimbari importante in casa ta. Calatoriile sunt de asemenea favorizate astazi. Incearca sa nu faci investitii fara sa iei in considerare sfatul unei persoane dragi deoarece este posibil sa incepi un adevarat scandal in familie.

Horoscop saptamanal Rac 11 – 17 noiembrie 2019

Este o perioada buna pentru a incepe ceva nou bazat pe inspiratia si talentul tau, menite sa te deplaseze rapid.
Te-ai confruntat deja cu competenta si stii ca poti face mai multe decat ai crezut posibil in trecut.
Singura problema din aceasta saptamana care ar putea sa aiba de suferit este relatia de comunicare care ar putea fi dificila. Dca vei fi deranjat de cineva trebuie sa da dovada de bun simt si sa realizezi ca persoana din fata ta ar putea pur si simplu sa ceara sprijin emotional
indiferent de caile ei și de incapacitatea de a-si aexprima singurătatea sau durerea.

Horoscop Rac luna noiembrie 2019

Luna aceasta vei face sau iti vei planifica o calatorie importanta. Vei avea o dorinta intensa de a incepe lucruri noi, de a merge intr-un loc nou sau de a realiza un plan nou. Luna aceasta va fi imprevizibila din punct de vedere emotional, cu anumite incercari in relatia ta actuala. Vei lua anumite decizii in privinta modificarii sau imbunatatirii domiciliului.
In aceasta luna vei avea oportunitati in dezvoltarea afacerilor,in obtinerea unui venit mai bun sau in recuperarea banilor.Conversatiile si intalnirile cu oamenii vor fi de bun augur.
In ultima perioada a lunii vei deveni afectuos si sensibil, ceea ce te va face atractiv pentru sexul opus. Vei avea o claritatea in ceea ce priveste evolutia in dragoste.

Horoscop de ieri

Emotiile tale ar putea fi crude astazi si s-ar putea sa actionezi ciudat din cauza felului in care te simti. Realizeaza ca este posibil ca unii oameni sa nu aprecieze acest comportament. Lasa-ti emotiile sa fie un atu care te ajuta sa-ti alimentezi pasiunea, dar nu le lasa sa te guverneze in intregime. Tempereaza-ti actiunile cu auto-retinere si vei trece peste restul zilei.

Horoscop Rac 16.08.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului