Horoscop Horoscop Rac 16.08.2016

Vei simti nevoia sa faci ceva special. Poti reusi sa faci unele schimbari importante in casa ta. Calatoriile sunt de asemenea favorizate astazi. Incearca sa nu faci investitii fara sa iei in considerare sfatul unei persoane dragi deoarece este posibil sa incepi un adevarat scandal in familie.

Horoscop saptamanal Rac 16 – 22 septembrie 2019

Alinierele planetare indica faptul ca in aceasta saptamana unii dintre voi isi vor schimba planurile de cariera incercand sa gaseasca o alta sursa de venit. Unii dintre voi vor experimenta si un val de nostalgie, amintiri si romantism. Prietenii si partenerii romantici isi vor dezvalui mai usor sentimentele iar cei dragi vor fi mai dispusi sa accepte idei noi. Pana la sfarsitul saptamanii vei avea posibilitatea de a-ti cunoaste limitele, nevoile si asteptarile pe care le ai.

Horoscop Rac luna septembrie 2019

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Ai facut mult de mers pe jos in ultima vreme? Daca da, picioarele tale pot fi obosite. Acest lucru iti poate afecta nivelul energetic considerabil, fara a mentiona capacitatea ta de a face anumite lucrari. Concentreaza-te pe sarcini de rutina care necesita putina gandire si pot fi realizate usor. Stai in afara oricaror conflicte! Relaxeaza-te intr-o baie fierbinte in aceasta seara.

Horoscop Rac 16.08.2016

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului