Horoscop Horoscop Rac 17.08.2019

Cere ce ai nevoie si vei obtine. Nu astepta recompense. Aceasta este una dintre acele zile in care actiunile vorbesc mai mult decat cuvintele. Nu te astepta ca altii sa iti citeasca mintea. Daca vrei ceva, mergi dupa el. Este posibil sa existe un element al neprevazutului care isi croieste drum in ziua ta, asa ca fii in garda.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 16 – 22 septembrie 2019

Alinierele planetare indica faptul ca in aceasta saptamana unii dintre voi isi vor schimba planurile de cariera incercand sa gaseasca o alta sursa de venit. Unii dintre voi vor experimenta si un val de nostalgie, amintiri si romantism. Prietenii si partenerii romantici isi vor dezvalui mai usor sentimentele iar cei dragi vor fi mai dispusi sa accepte idei noi. Pana la sfarsitul saptamanii vei avea posibilitatea de a-ti cunoaste limitele, nevoile si asteptarile pe care le ai.

Horoscop Rac luna septembrie 2019

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Problemele carierei ar putea fi foarte stresante astazi. Mintea ta, in general, patrunzatoare este intunecata de sentimente puternice despre orice faci si confundat de diferentele de opinie dintre colegii tai. Acest lucru te-ar putea innebuni. Relaxeaza-te! Lumea nu se va incheia daca tot ce trebuie sa faci nu va fi facut astazi. Uneori este mai usor sa faci ceva cand e OK daca nu o faci!

Horoscop Rac 17.08.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului