Horoscop Horoscop Rac 18.09.2020

Datorita unor intamplari neasteptate, vei fi nevoit sa pleci mai tarziu la serviciu. Ar fi mai bine daca ai incerca sa iti anunti superiori de intarziere pentru a evita sa fii penalizat. Apeleaza la ajutorul unui coleg pentru a iti putea termina la timp sarcinile pe care le aveai.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile si dilemele care implica bani, calatorii, probleme juridice si unele obligatii, au o importanta semnificativa. Nu lua nici o decizie saptamana aceasta, ca mai apoi sa actionezi cu rapiditate, deoarece te vei simti mai mult decat gata sa profiti de ceea ce apare.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Un exercitiu fizic prea riguros in ultimele zile ar putea sa te faca sa te simti putin obosit. Este posibil ca nervii tai sa fie intinsi la maxim si ai putea tentat sa-ti dai cu parerea despre cei din jur. Incearca sa iti linistesti atat nervii, cat si durerile musculare, imbibandu-te intr-o baie fierbinte. Ceaiul din plante te-ar putea ajuta, de asemenea. Accepta ca ar trebui sa o iei mai usor astazi!

Horoscop Rac 18.09.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului