Horoscop Horoscop Rac 21.05.2019

Exista posibilitatea sa incepi ziua cu mici probleme de sanatate. Se pare ca meniul de aseara ti-a cam dat batai de cap. Incearca sa inlocuiesti cana de cafea cu una de ceai si vei vedea ca te vei simti mai bine. Sunt sanse sa primesti o veste buna legata de o excursie pe care o tot amani. Poate fi vorba de un loc ce s-a eliberat sau de o marire de salariu ce te va ajuta sa iti achizitionezi biletul mult visat.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 16 – 22 septembrie 2019

Alinierele planetare indica faptul ca in aceasta saptamana unii dintre voi isi vor schimba planurile de cariera incercand sa gaseasca o alta sursa de venit. Unii dintre voi vor experimenta si un val de nostalgie, amintiri si romantism. Prietenii si partenerii romantici isi vor dezvalui mai usor sentimentele iar cei dragi vor fi mai dispusi sa accepte idei noi. Pana la sfarsitul saptamanii vei avea posibilitatea de a-ti cunoaste limitele, nevoile si asteptarile pe care le ai.

Horoscop Rac luna septembrie 2019

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Oamenii s-ar putea satura de atitudinea ta aspra. Acest lucru nu inseamna ca ar trebui sa schimbi ceea ce esti. Doar fii mai constient de modul in care cuvintele tale ii afecteaza pe ceilalti. Fii pregatit sa sa fii binedispus cand oamenii incep sa apara. Nu jigni oamenii din jurul tau si astepta-te sa nu dea inapoi niciodata.

Horoscop Rac 21.05.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului