Horoscop Horoscop Rac 22.05.2020

Astazi vei fi implicat in anumite barfe ce par sa iti strice reputatia. Nu ezita, fa tot posibilul pentru a-ti proteja reputatia la care ai muncit din greu pentru a o stabili. Incearca sa nu te implici in anumite jocuri de cuvinte din partea colegilor deoarece risti sa te enervezi. Concentreeaza-te pe ceea ce ai de facut si vei fi apreciat de catre superiori.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile si dilemele care implica bani, calatorii, probleme juridice si unele obligatii, au o importanta semnificativa. Nu lua nici o decizie saptamana aceasta, ca mai apoi sa actionezi cu rapiditate, deoarece te vei simti mai mult decat gata sa profiti de ceea ce apare.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

In aceasta zi nu reusesti sa iti stapanesti prea bine impulsurile si orice critica adusa activitatii tale, pare mai mult o declaratie de razboi. Ar fi bine sa incerci sa eviti discutiile in contradictoriu mai ales cu cei din familie care au destule sa iti reproseze pentru ca in ultima vreme ai fost prea putin preocupat de ceea ce te inconjoara. Incearca sa fii atent si la cerintele celorlalti.

Horoscop Rac 22.05.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului