Horoscop Horoscop Rac 22.08.2020

Ti se tin tot felul de prelegeri despre iertare si asta pentru ca nu esti dispus sa treci peste greseala cuiva. Te tot gandesti ca toate lucrurile pe care le-a facut sunt pline de rea intentie si atunci nu iti vine sa ierti absolut nimic. Totusi, tine minte ca si tu faci greseli uneori si astepti ingaduinta din partea celor din jur.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 14 – 20 septembrie 2020

Oportunitatile si dilemele care implica bani, calatorii, probleme juridice si unele obligatii, au o importanta semnificativa. Nu lua nici o decizie saptamana aceasta, ca mai apoi sa actionezi cu rapiditate, deoarece te vei simti mai mult decat gata sa profiti de ceea ce apare.

Horoscop Rac luna septembrie 2020

Incepe un nou ciclu pentru viața voastră romantică și socială – iar pe măsură ce planetele se întalnesc apreciați mai ales relațiile cu oamenii care știu să păstreze un secret și cu care vă puteți împărtăși momententele liniștite. Schimbarea de direcție a lui Uranus va stimula, de asemenea, schimbarea cu o problemă referitoare la resurse comune, în special subiecte complicate precum impozitele, datoriile și moștenirile. Aceste surprize ar putea fi enervante, dar uneori o schimbare neașteptată este exact ceea ce aveți nevoie pentru a rezolva aceste probleme, așa că țineți-vă inima deschisă la transformare! Banii continuă să fie o temă importantă în această lună. Acesta este un moment puternic pentru a ierta sau a achita o datorie.
Luna este perfecta pentru meditație și practică spirituală.

Horoscop de ieri

Aceasta ar putea fi o zi plina. Obiectivele tale spirituale si de cariera se reunesc, astfel incat ambele sunt imbunatatite si nici unul nu este compromis. Este un truc ingrijit. Te poti astepta la ocazia de a practica ceea ce predici sa iti vina prin intermediul unui prieten sau coleg. Nu renunta la ideile care ti se prezinta, deoarece una va contine cheia intelegerii a doua dintre cele mai importante parti ale vietii tale.

Horoscop Rac 22.08.2020

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului