Horoscop Horoscop Rac 22.10.2018

Un telefon neasteptat iti va provoca o stare de agitatie. Exista posibilitatea sa primesti o veste importanta in legatura cu o ruda mai in varsta. Se pare ca starea sa de sanatate nu este chiar asa de buna cum credeai si vei fi nevoit sa pleci cat mai repede spre acea persoana pentru a ii putea oferi anumite ingrijiri.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 01 iunie – 07 iunie 2020

Confuzia te caracterizează întreaga săptămână și lipsa de echilibru. Spui un lucru după care te răzgândești și tot așa până ajungi să îi exasperezi pe cei din jur. Nici tu nu te simți foarte bine până joi, ba chiar ai impresia că viața ți-a scăpat complet de sub control și că nu mai poți pune nimic în ordine deocamdată, motiv pentru care vrei să renunți la mare parte dintre activitățile tale zilnice.
În cazul în care nu ai o relație stabilă cauți un partener pe placul tău, care să aibă exact acele calități pe care le visezi și te dovedești cam rigid în această săptămână. Nici tu nu ești perfect și cu toate acestea reușești să trezești interesul unei persoane de sex opus. În weekend abia lași tiparele deoparte și accepți invitația la o cafea.

Horoscop Rac luna iulie 2020

Cu siguranță racii își vor aminti de această lună. Se referă în principal la câștiguri finaciare de care nu vă puteți plânge, însă tot va nemulțumește. Bazați-vă pe propriile forțe și pe abilitățile voastre, acestea vă pot conduce spre fericire, aveți tendința de a vă lua prea multe angajamente iar aceasta nu este cea mai bună variantă. Încearcă să relaționezi cu persoane care au situații asemanatoare cu ale tale,aceastea te-ar putea ajuta cu anumite soluții la care nici nu te-ai gândit.
Atat prestigiul tău cât și poziția socială va crește luna aceasta, daca oferi totul atunci ai șansa de a avea succes, aduți aminte că jumatățile de masură nu sunt indicate.
O persoană din trecut care te-a ajutat cu sfaturi întotdeauana, va avea nevoie de ajutorul tau. Nu o refuza, nu uita binele se întoarce oricui și niciodată nu știi când vei avea nevoie de ajutor.

Horoscop de ieri

Astazi orgoliul tau atinge cote alarmante si chiar daca gresesti unor persoane apropiate iti este greu sa le ceri iertare. Ar fi bine ca de dragul relatiei cu ei si pentru linistea ta interioara sa admiti ca ai gresit si sa prezinti scuzele. In plus, orgoliul te duce in mijlocul unui conflict si la locul de munca. Ar fi bine sa ai grija ce cuvinte spui la nervi.

Horoscop Rac 22.10.2018

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului