Horoscop Horoscop Rac 23.02.2018

“Persoana care are cele mai multe jucarii castiga” poate fi bine filozofia ta. Astazi, cu siguranta te deplasezi inainte in cursa, adaugand inca o minune tehnologica la casa ta. Ce este de data asta? Un scaner, aparat de fotografiat digital, DVD player sau toate cele de mai sus? Este o mica ingaduinta pentru toata munca grea pe care o faci. Daca aceste lucruri iti dau intr-adevar o astfel de placere, atunci meriti sa le ai.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 15 – 21 iulie 2019

Ai nevoie de puțină refexie, mai ales atunci când vine vorba despre ceea ce simți vis-a vis de persoana cu care ești în relație. Chiar daca te încearcă un sentiment de plictiseală și nemulțimire, mai bine ai face dacă ai avea tactul necesar să poți să discuți într-o manieră deschisă și delicate cu celălalt. N uita că într-o relație sunt tot timpul doi fatori.
Chiar dacă a începe o nouă partidă se pare că e cel mai probabil lucru de săptămâna asta, te vei lovi de unele situații mai greu de înțeles. Poate la început, cee ace era departe și destul de greu tangibil începe să se aprope și să dea semen de inters, dart u ai incă în suflet acel loc ocupat. Ce-i de făcut? Mai gândeștete puțin!
Pe finalul perioadei se pare că va apărea și un aliat în toate aceste dispute interioare destul de profunde, instinctele tale. Ele au fost tot timpul acolo, doar că acum sunt mai active și mai dispuse să își facă treaba. ascultă-ți vocea interioară și oate vei reconsidera poziția anterioară, cea de la care ai plecat.

Horoscop Rac luna iulie 2019

Primele trei saptamani ale acestei luni vor fi super-electrice pentru tine. Vei vedea că-ti depășesti standardele in ceea ce priveste capacitatea fizică si de muncă iar multe progrese vor veni în calea ta. In ultima saptamana s-ar putea sa ai lipsa de interes la locul de muncă. Sansele de plecare în străinătate pentru muncă sunt ridicate. Oamenii care dețin o afacere proprie ar putea să se confrunte cu greutăți în primele zile ale lunii, dar acest lucru va da un curcubeu de culori în restul zilelor; se așteaptă câștiguri financiare. Inițial primile zile sunt benefice și împrumuturile mici vor spori finanțele. Datele din perioada 5-26 iulie nu vor fi un moment atrăgător pentru viața de cuplu, dar lucrurile bune sunt înainte si după aceste date.

Horoscop de ieri

Un prieten poate parea intr-o stare intunecata si sumbra si nu doreste sa vorbeasca despre asta. Nu forta nota. Probabil ca asta are mai mult de-a face cu circumstantele prietenului tau decat cu tine. Cel mai bine este sa continui sa iti urmaresti obiectivele pretuite. Nu numai ca ai putea sa avansezi cu propriile interesele, dar si sa iti inspiri prietenul.

Horoscop Rac 23.02.2018

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului