Horoscop Horoscop Rac 24.10.2019

Concurenzi cu cineva astazi, in timp ce lupti pentru dominare intr-o anumita situatie. Batalia nerostita a inceput si razboiul nu se va incheia pana nu vei revendica cu succes pozitia ta de conducator al muntelui. Apara-ti teritoriul daca simti ca cineva calca pe el. Daca nu faci cunoscut faptul ca tu esti seful, altcineva sigur va revendica acel loc.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 09 – 15 decembrie 2019

Datorita conexiunilor pe care le puteti realiza veti face pasi mari pe proiecte cheie. Cuvintele tale pot fi foarte convingatoare iar conversatiile te pot face dornic sa te conectezi cu cineva care iti va fi de mare folos. In aceasta saptamana vei fi foarte inspirat sa iti infrumusetezi casa si vei lua masuri pentru a-ti imbunatati viata de familie. Weekendul se arata cu mari pasiuni in intimitatea cuibului tau de dragoste.

Horoscop Rac luna decembrie 2019

Nativilor din aceasta zodie li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Esti In procesul de a invata cum sa visezi din nou. Aceste ultime luni au fost grele, deoarece posibilitatile tale s-au simtit limitate. Ai depus multa munca recent pentru a incerca sa iti aliniezi viata fantezista cu realitatea. Rezultatul acestui efort este ca dorinta ta de a iti realiza visele a crescut! Du-te dupa ele, dar cu blandete.

Horoscop Rac 24.10.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului