Horoscop Horoscop Rac 25.08.2019

S-ar putea sa ai o munca importanta de facut acasa, dar vizitatorii neasteptati ar putea avea alte idei pentru ziua asta . Nu te supara si nu te frustra. Explica-le ceea ce se intampla politicos, dar ferm si ia masuri pentru a iti intalni prietenii mai tarziu. Probabil ca vor intelege, asa ca nu este nevoie sa incerci sa joci rolul de gazda atunci cand mintea ta este in alta parte.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 03-09 august 2020

Perioadele grele și furtunoase pe plan personal te-au afectat și ai devenit extrem de sensibil la vorbele celor din jur. Devii cinic atunci când lucrurile nu merg aşa cum ar trebui şi apelezi la cuvinte tăioase indiferent dacă este vorba despre partenerul de viaţă sau alt membru al familiei. Marţi auzi nişte vorbe răutăcioase spuse de unii pe la spate care critică modul în care te comporţi la locul de muncă, motiv suficient să pornești un adevărat război.

Mare atenție la capitolul sănătate pentru că excesele te aduc în pragul unei vizite la doctori. Oricât de mult ai vrea să ascunzi acest lucru familiei pe termen lung strategia te va afecta doar pe tine.

Horoscop Rac luna august 2020

În această lună vei restabili vechi relații , și chiar te vei împăca cu persoanele cu care ai fost în ceartă până acum.
Spre sfarșit de lună o să întalniți dificultăți la servici și cel mai bine e să cereti ajutorul persoanelor care nu v-au dezamăgit niciodată , cu siguranță nu o vor face nici de data asta, iar ceea ce ați considerat până acum ghinion, acum devine constructiv, iar sfârșitul lunii reușiți să-l marcați cu un succes.
În viața personală predomină liniștea, racii reușesc să-și redobândeasca starea de confort alături de partenerul său .
Conflictele care până în acest moment păreau inevitabile , dintr-o dată dispar și racii găsesc limpezime în toate emoțiile sale față de partener.

Horoscop de ieri

Cineva care te intereseaza ar putea parea ca arata interes pentru altcineva. Acest lucru iti poate starni insecuritate si poate provoca un pic de gelozie. Nu te panica. Nimic nu pare a fi asa cum te-ai fi asteptat. Incearca sa discerni faptele. Invitatiile de a face mai multe in aceeasi zi te-ar putea obliga sa faci o alegere incomoda. Fa ceea ce ti se potriveste cel mai bine.

Horoscop Rac 25.08.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului