Horoscop Horoscop Rac 30.11.2019

Ceva poate distrage atat de mult un prieten apropiat sau un partener de dragoste, incat aceasta persoana nu va fi o companie foarte buna. Nici prietenul tau nu va dori sa impartaseasca sursa preocuparii. Nu incerca sa ai o discutie lunga despre asta. Intoarce-te si lasa-ti prietenul sa se descurce singur. Uneori asta e tot ce poti face.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 01 iunie – 07 iunie 2020

Confuzia te caracterizează întreaga săptămână și lipsa de echilibru. Spui un lucru după care te răzgândești și tot așa până ajungi să îi exasperezi pe cei din jur. Nici tu nu te simți foarte bine până joi, ba chiar ai impresia că viața ți-a scăpat complet de sub control și că nu mai poți pune nimic în ordine deocamdată, motiv pentru care vrei să renunți la mare parte dintre activitățile tale zilnice.
În cazul în care nu ai o relație stabilă cauți un partener pe placul tău, care să aibă exact acele calități pe care le visezi și te dovedești cam rigid în această săptămână. Nici tu nu ești perfect și cu toate acestea reușești să trezești interesul unei persoane de sex opus. În weekend abia lași tiparele deoparte și accepți invitația la o cafea.

Horoscop Rac luna iulie 2020

Cu siguranță racii își vor aminti de această lună. Se referă în principal la câștiguri finaciare de care nu vă puteți plânge, însă tot va nemulțumește. Bazați-vă pe propriile forțe și pe abilitățile voastre, acestea vă pot conduce spre fericire, aveți tendința de a vă lua prea multe angajamente iar aceasta nu este cea mai bună variantă. Încearcă să relaționezi cu persoane care au situații asemanatoare cu ale tale,aceastea te-ar putea ajuta cu anumite soluții la care nici nu te-ai gândit.
Atat prestigiul tău cât și poziția socială va crește luna aceasta, daca oferi totul atunci ai șansa de a avea succes, aduți aminte că jumatățile de masură nu sunt indicate.
O persoană din trecut care te-a ajutat cu sfaturi întotdeauana, va avea nevoie de ajutorul tau. Nu o refuza, nu uita binele se întoarce oricui și niciodată nu știi când vei avea nevoie de ajutor.

Horoscop de ieri

Acorda-le celor dragi atentia de care au nevoie astazi. Nu lasa o alta zi fara sa le spui ca ii iubesti. Viata este scurta si devine mai scurta cu fiecare zi care trece. Simte-te liber sa faci orice pentru a gasi o solutie la o problema serioasa care trebuie abordata. Esti responsabil pentru propriile sentimente deci nu juca rolul victimei. Mai tarziu vei experimenta mai multa durere si resentimente.

Horoscop Rac 30.11.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului