Horoscop Horoscop Rac 30.11.2019

Ceva poate distrage atat de mult un prieten apropiat sau un partener de dragoste, incat aceasta persoana nu va fi o companie foarte buna. Nici prietenul tau nu va dori sa impartaseasca sursa preocuparii. Nu incerca sa ai o discutie lunga despre asta. Intoarce-te si lasa-ti prietenul sa se descurce singur. Uneori asta e tot ce poti face.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 09 – 15 decembrie 2019

Datorita conexiunilor pe care le puteti realiza veti face pasi mari pe proiecte cheie. Cuvintele tale pot fi foarte convingatoare iar conversatiile te pot face dornic sa te conectezi cu cineva care iti va fi de mare folos. In aceasta saptamana vei fi foarte inspirat sa iti infrumusetezi casa si vei lua masuri pentru a-ti imbunatati viata de familie. Weekendul se arata cu mari pasiuni in intimitatea cuibului tau de dragoste.

Horoscop Rac luna decembrie 2019

Nativilor din aceasta zodie li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Esti intr-o pozitie buna pentru a face o descoperire majora. Sensibilitatea functioneaza in avantajul tau. Iti ofera cunostinte despre lucrurile de care altii se lipsesc. Vestea buna este ca aceasta vine cu o forta suplimentara care te ajuta sa fii mai practic in deciziile tale si rational in actiunile tale. Aceasta combinatie minunata te va ajuta sa obtii succesul si norocul pe care il meriti.

Horoscop Rac 30.11.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului