Horoscop Horoscop Rac 30.12.2019

Astazi iti va fi greu sa incepei orice. Nu te descuraja daca lucrurile par sa nu functioneze. Asteptarile tale pot fi prea mari, iar perfectionismul tau ingreuneaza pe oricine incearca sa se ridice la standardele tale. Nu te pregati sa treci peste micile detalii. Perfectiunea nu iti este ceruta.

  • Horoscop Dragoste rac Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani rac Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste rac Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Rac 06 – 12 aprilie 2020

Săptămâna aceasta cuvântul de ordine pentru Raci este compromisul. Deși nu este chiar pe placul lor preferă acest lucru decât să piardă o persoană importantă pentru ei. Poate fi vorba despre un compromis în relație sau din contră un compromis în familie. Discuțiile în contradictoriu nu pot fi evitate miercuri și mai ales joi când toată lumea pare împotriva nativilor din Rac.

Pe plen profesional prima parte a săptămânii aduce niște momente spectaculoase cu multe aprecieri și laude, ba chiar cu un mic favor din partea superiorilor, lucru total neașteptat. După un asemenea început, prima dinainte de sărbători este o urmare firească. Banii chiar dacă nu sunt mulți sunt recunoașterea valorii lor, fapt ce le dă Racilor încredere în sine.

Horoscop Rac luna aprilie 2020

Veți simți nevoia să călătoriți, să explorați noi teritorii și să cunoașteți noi culturi. Dacă reușiți să puneți în aplicare acest plan, va fi necesar să îti iei persoana iubita sau grupul de prieteni cu care ai atât de multe lucruri în comun. Tot ceea ce doriți să implementați va fi un succes, prin urmare în această lună dacă nu vă reușesc planurile de călătorie veți obține succesul pe plan profesional.
Nativii rac singuri, pot fi un adevart magnet pentru persoanele din jur. Aveți șansa să întalniți o persoană cu pasiuni comune cu care va fi o plăcere să purtați conversații.
Abțineți-vă de la a face prea multe declarații de dragoste sau nu dezvăluiți prea multe informații,
pâna la urmă nu strică puțin mister. Orice decideți să implementați sau vă gandiți vă va aduce succes pe plan profesional.

Horoscop de ieri

Ai putea avea un indemn sa inventezi lucruri noi. Te simti obligat sa creezi ceva in domeniul artistic, tehnic sau filosofic. Daca ti-ai si acorda suficient timp pentru a urmari aceste idei, ar fi minunat! Astazi, realizezi ca totul tine de concentrare. Renunta la periodice, computere, telefoane si alte astfel de distrageri si poti fi surprins de bogatia de inspiratie care iti vine.

Horoscop Rac 30.12.2019

rac

Istoric Rachoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului