Horoscop Horoscop Scorpion 02.02.2017

Si dumneavoastra v-ati inceput ziua noaptea trecuta. Se pare ca ati gasit un prieten de nadejdie in Sagetator, insa aveti foarte mare grija, e mult mai tanar decat dumneavoastra si se poate sa va fure oricand bombonica de pe coliva. Se pare ca afacerea cu teatru de papusi pe sfori nu v-a mers foarte bine, avand in vedere ca nu v-ati gandit niciodata ca papusile din sfori au mintea sanatoasa si deja au inceput sa rupa sforile si sa va lege cu ele la maini.

Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Este posibil sa iti intalnesti sufletul pereche. Chiar daca nu esti adeptul intalnirilor aranjate, la sfarsit le vei da dreptate prietenilor. Te gandesti chiar sa iti schimbi garderoba. Te sfatuim sa faci asta doar daca este nevoie. Oricine ar fi te va iubi pentru cine esti, nu pentru hainele tale.

Horoscop Scorpion 02.02.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului