Horoscop Horoscop Scorpion 02.02.2017

Si dumneavoastra v-ati inceput ziua noaptea trecuta. Se pare ca ati gasit un prieten de nadejdie in Sagetator, insa aveti foarte mare grija, e mult mai tanar decat dumneavoastra si se poate sa va fure oricand bombonica de pe coliva. Se pare ca afacerea cu teatru de papusi pe sfori nu v-a mers foarte bine, avand in vedere ca nu v-ati gandit niciodata ca papusile din sfori au mintea sanatoasa si deja au inceput sa rupa sforile si sa va lege cu ele la maini.
Nu disperati, protestele din strada se vor termina curand. Sfatul nostru este sa treceti peste orice orgoliu si sa impartiti sapunul lichid cu partenerul Sagegator.
Din aceasca zodie fac parte: Liviu Dragnea, Lia Olguta Vasilescu
 

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

Horoscop saptamanal Scorpion 17 -23 iunie 2019

Un eveniment social la începutul săptămânii ar putea oferi multa distracție și o oportunitate pentru tine de a te conecta cu acele persoane pe care probabil că nu le-ai văzut de mult timp. Ar putea oferi o oportunitate de a explora potențialul de a lucra împreună în viitor.
În același timp, influențele puternice într-o zonă mai spirituală vă încurajează să vorbiți despre problemele care v-au apasat in ultima perioada.
Esti tentat să oferi timp și energie oamenilor care nu au nevoie de ea. Concentreaza-te pe faptul că-ti oferim o răsfățare și conserva-ti energia pentru propriile planuri și proiecte.
Saptamana aceasta esti gata să-ti asumați riscuri pentru a apăra ceea ce este important pentru tine. Nu te lăsa dus de val si sa uiti totuși de nevoile de bază. Dacă esti înclinat să fii in centrul atenției, o clasă de dans sau o clasă de box iti va oferi antrenamentul de care ai nevoie în timp ce-ti satisfaci sentimentul “îndrăzneț” pe care îl ai.

Horoscop Scorpion luna iunie 2019

              Odată cu începutul acestei luni, un nou început își va face simțită prezența în viața ta. A venit timpul să scapi de fricile și necunuscutul care te urmau indeaproape de ceva timp. Poate unele noi prietenii și evoluția lor te vor reseta pe o traiectorie pozitivă și, înainte de toate extrem de optimistă.

Nu lasă pornirile spre ceartă să te domine, acum nu e momentul să faci aceste imprudențe, mai bine lupă cu tine însuți, să te abții și să continui să îți urmărești obiectivele care te definesc.

Spre mijlocul lunii e posibil să te confrunți cu ceva provocări de ordin financiar, dar nu dispera și nici nu reacționa când se ivește momentul pentru că ai de câștigat dacă manifești răbdare. E în avantajul tău dacă tratezi totul cu răbdare și discernământ profund. Trebuie să iți canalizezi atenția spre angajamente de lungă durată care pot avea un real impact in viața ta și a celor din jurul tău.

Horoscop de ieri

Esti sigur ca iti poti modifica situatia actuala? Esti un prizonier cu un stil de viata care nu este al tau sau este doar o revenire din trecut? Oamenii ti-au cerut sa iti asumi prea multe responsabilitati si aceastea par sa te streseze. Nu te teme sa te indepartezi de aceste situatii. Poate ar fi timpul sa inveti sa spui nu.

Horoscop Scorpion 02.02.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului