Horoscop Horoscop Scorpion 02.05.2016

Ai putea alege sa ramai pierdut in visele tale si sa inlocuiesti masurile drastice cu masuri minore lipsite de sens pana seara. Cu toate acestea, la sfarsitul zilei realizezi ca nu se poate cu jumatati de masura. Chiar daca intentiile tale sunt ascunse de privirea celorlalti, va trebui sa iti gasesti curajul de a face o miscare in continuare.

Horoscop săptămânal Scorpion 25 martie – 31 martie 2019

              Vei fi din ce în ce mai preocupat de timpul tău liber și de activități pe care le programezi cu mult interes și atenție în acest sens. În același timp, pe plan profesional, vor fi din ce în ce mai multe proiecte care te vor include ca și perofesionist cu expertiză ce trebuie aplicată. Nu ești obligat să faci tot ce ți se prezintă de făcut, poți alege și chiar ar fi recomandat să analizezi mai întâi în ce te bagi și ce refuzi. Poate o analiză amănunțită a ceea ce îți este util și plăcut, înainte de a iniția vreo implicare, n-ar strica deloc.

Te vei întâlni cu o situație destul de limitativă,pe la mijlocul săptămânii, dar nu trebuie să te gândești la nimic altceva decât la cum să îți păstrezi un program cât mai flexibil și corect din punt de vedere al timpului de lucru efectiv. Și câteva ore de liber… nu îți vor face rău, pentru că așa vei mai pune și tu oridine în gânduri și vei reprioritiza obiectivele pe care le ai pe viitor.

Plăcerea ta de a fi gazdă desăvârșită se va evidenția pregnant la un eveniment pe care ții să îl organizezi în weekend, nu vei da greș.

Horoscop Scorpion luna martie

Ai în față provocări mari legate de carieră și de anumite lucruri pe care ai vrea să le duci la bun sfârșit. Poate ai nevoie de un pic de orientare spre propriul interes în releția cu ceilalți. Nu e nimic nou pentru tine, dar este, cu siguranță cel mai bun moment. Ești deschis să te implicit în proiecte noi , imediat ce pui capăt celor care se află spre final acum. Dacă ești unul din cei care-si caută de muncă, vei avea success în demersurile tale, cei drept nu e chiar la ce visai tu dar, se va dovedi foarte potrivit.

Un inceput furtunos de primavară în relațiile afective. Poate fi din cauza dorinței de înnoire sau e pur și simplu o evoluție cu multe modificări. Cu toate că e un cuvât greu de digerat, se pare că vor fi și unele disensiuni verbale și de atitudine intre voi. Totul poate degenera dacă nu ai curajul și putera de a te ridica deasupra situație și de a privi cu ochi neutri starea dintre voi. Dar, ca orice furtună, nu va ține mult și se va însenina și peste voi. Foarte important ar fi să încerci să reduci cât mai mult pagubele și să reconstruiești.

Nu șitu dacă e de la soare sau așa se prezintă primăvara pentru tine, da rai un tonus excelent. Nici o problemă de sănătate nu se lipește de tine, ba chiar te simți din ce în ce mai complet și perfect functional. Starea de bine fizic are repercursiuni și asupra dispoziției tale, care e fulminantă. Atragi și pe cei din jurul tău spre motivație și curaj.

Fii forte atent la resurse! Nu ai un portofel prea încăpător și nici conturi prea pline, așa că e bine să măsori de două ori și să tai odată, când vine vorba de cheltuitul banilor. Fii cu limitatorul de cheltuieli după tine și o să reușești să eviți lipsurile.

Horoscop de ieri

Aceasta este o zi interesanta pentru tine. Poti realiza destul de putine. Intuitia ta este deosebit de acuta si sensibilitatea puternica. Computerele ar putea sa te irite astazi. Este posibil ca toate sa fie rezolvate daca incerci sa fii calm. Retine ca este doar o faza trecatoare. Nu lasa nimic sa iti strice buna dispozitie .

Horoscop Scorpion 02.05.2016

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului