Horoscop Horoscop Scorpion 02.10.2020

Esti singur? Daca da, astazi s-ar putea sa te indragostesti la prima vedere. S-ar putea sa fi fost frustrat in ultima vreme de lipsa unor persoane, dar astazi ai putea intalni pe cineva care pare prea perfect. Poti fi sigur ca atractia este reciproca! Daca esti deja implicat intr-o relatie, te poti astepta la o revigorare a relatiei.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Ai doua optiuni astazi. Fie sari in mizerie cu ambele picioare, fie stai cu totul in afara ei. Exista cu siguranta doua tabere distincte care isi configureaza arsenalele pentru lupta. Da-ti seama ca exista si un aspect moale, tandru, armonios, care vrea doar pace. Va fi greu sa ignori faptul ca natura ta obisnuita in lupta este gata sa lupte.

Horoscop Scorpion 02.10.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului