Horoscop Horoscop Scorpion 02.12.2023

S-ar putea sa te lovesti de un zid in prima parte a zilei. Lucrurile ar trebui sa se relaxeze putin spre seara. Aminteste-ti ca cu cat presezi mai tare impotriva acelui zid, cu atat iti va bate mai tare capul, cu atat umarul tau se va lovi mai rau si cu atat mai multa energie vei consuma. Vei fi surprins cat de usoare devin lucrurile atunci cand te retragi. Vei vedea ca poti ocoli zidul fara sa incerci sa il spargi.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating




Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Esti intuitiv prin natura, si astazi ai putea fi aproape clarvazator. Asculta-ti instinctele. Nu lasa mintea ta rationala sa isi paraseasca calea. Aceasta nu este o zi logica! Poti simti nevoile altora, astfel incat sa poti castiga o anumita recunostinta oferindu-le ceea ce au nevoie fara a fi intrebat. Relatiile romantice ar trebui sa fie calde, iubitoare si intime.

Horoscop Scorpion 02.12.2023

scorpion

Istoric Scorpion



horoscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului