Horoscop Horoscop Scorpion 03.12.2018

S-ar putea sa fi fost un pic indecis in ultima vreme cand vine vorba de dragoste. Poate ca mintea ta este atrasa de o persoana in timp ce inima ta este atrasa de alta. Poate ca incerci sa te pacalesti sa vezi o anumita calitate in cineva in timp ce ignori parti care nu iti plac deloc. Asigura-te ca accepti oamenii pentru ceea ce sunt si nu doar partile individuale.

  • Dragoste
    3.0 rating
  • Bani
    2.0 rating
  • Sanatate
    4.0 rating
Horoscop săptămânal Balanță 11 februarie – 17 februarie 2019

Astrele își stau alături săptămâna asta. Începe o perioadă prielnică pentru angajamente în plan sentimental, logodna, căsătoria, mărturisirea dragostei sincere sau reînnoirea acelor legături stabile dar pe care s-a așezat puțin câte puțin praful.

La service îți aperi teritoriul cu înverșunare și o faci pentru că ești stăpân pe situație și nu vrei să lași pe alții să strice ce ai clădit tu până acum. O fi greu, dar este justificat pentru că tu ești o persoană responsabilă și ai reputația că duci la bun sfârșit tot ce ace începi.

Cu o gândire pozitivă si cu mult optimism vei reuși să îți bați destinul, așa cum l-ai cunoscut până acum. Ține de felul tău de a fi să reușești și nu ai de ce să îți faci probleme.

Horoscop Balanta luna februarie

Este cunoscut faptul că iubirea se simte la ea acasă în zodia ta. Deși consumi destul de multă energie pentru sentimentele pe care le ai, ba chiar uneori primești și răspunsuri care te animă și mai mult, nu e bine să fii grăbit. In dragoste, distanța dintre corect și eronat este destul de mică și uneori nici nu o mai putem distinge corect. Acesta este motivul pentru care nu îți recomand să te grăbești către decizii finale.

Profesional îți urmezi liniștit calea, dar acestă liniște nu e una simplă pentru că se vor produce câteva aglomerări de evenimente în juru tău care nu te vor deturna de la misiunea și activitatea ta. E specific ție să fii discret și să duci lucrurile cu bine la capăt. De acestă dată vei sta în expectativă si vei lăsa rezultatele să vorbească de la sine. Dacă preferi să lucrezi mai mult singur, se datorează credinței tale că zarva nu te lasă să fii eficient și chiar preferi să te retragi sau să cauți liniștea ăn locuri retrase pentru a termina ce ai început.

Planurile tale par să aibă un drum lung de străbătut și nu chiar simplu, dar cu toate acestea, nu te dai bătut și umpli borcanul cu motivatie la gândul că le vei împlini.

Horoscop de ieri

Ai grija sa iti exersezi mai mult vointa fata de cineva care intr-adevar nu este receptiv la ea. Fii constient de sentimentele altor persoane. Fii bland cand vine vorba de dragoste si sentimente. Ai grija ca cealalta persoana sa fie receptiva la progresul tau. Nu incerca sa pari a fii prea agresiv deoarece risti sa lasi o impresie proasta.

Horoscop Scorpion 03.12.2018

scorpion

Istoric Balantahoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange