Horoscop Horoscop Scorpion 04.04.2018

Agresiunea in lumea ta sentimentala este posibila in aceasta zi. Indiferent daca vine de la tine sau de la partenerul tau apropiat, tensiunea este acolo si nu poate fi ignorata. Tine minte, totusi, ca este posibil ca o mare parte din ea sa provina din ceva care nu este chiar adevarat. Poate ca a existat un cuvant gresit sau o neintelegere de un fel care provoaca acum confuzie. Fa tot posibilul pentru a sterge orice idei gresite.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 17 – 23 februarie 2020

Progresul tău în activitatea pe care o desfășori se pare că stă putin pe loc. Cu cât vei încerca mai mult cu atât ți se va părea mai greu de avansat. Însă e timpul să te relaxezi, să îți impui să te relaxezi și vei vedea că sarcinile vor deveni mult mai ușoare. Oricare ar fi domeniul tău de activitate, o abordare mai ușoară îți va permite să mergi înainte în loc să te blochezi judecându-te și criticându-te constant.
Când vine vorba de cheltuit bani, e clar că știi ce îți dorești cel mai mult și săptămâna asta chiar ai ocazia să cumperi aproape fără limite. Faptul că, in contul tău bancar ar putea să fie deajuns pentru ce îți dorești, este cea mai mică preocupare a ta saptamana asta.

Horoscop Scorpion luna februarie 2020

Pentru prima saptamana a lunii februarie, Marte va fi plasat in zodia ta, insufland astfel multa incredere si vitalitate. Vei fi suficient de curajos pentru a infrunta provocarile cu vigoare si pasiune. Cu toate acestea, incearca sa iti controlezi ego-ul si agresivitatea incepand cu 8 februarie, pe masura ce Marte va intra in cea de-a doua casa de vorbire, ceea ce necesita nativii Scorpionului sa fie mai atenti la vorbirea lor, avand in vedere faptul ca o singura expresie ii poate face sa cada in o lupta verbala. Evita excesivitatea si incearca sa fii amabil si umil cu toti cei din jur. Nu este rezonabil sa investesti o suma imensa in afaceri, deoarece riscul este posibil. Mergi cu fluxul si fa pasi pentru a te asigura ca stai departe de riscuri si pierderi.

Horoscop de ieri

Imaginatia ta zboara azi. Interesul tau pentru problemele mistice si metafizice va fi la un moment dat destul de ridicat si te poti vedea plimbandu-te prin librarii. Calatoria in locuri indepartate poate parea deosebit de atragatoare si s-ar putea sa visezi ca zbori in India, Israel, Egipt sau Irlanda. Acest lucru este minunat, atata timp cat stai la pamant. Planifica o calatorie daca poti sau alatura-te unui grup de meditatie. Lasa-te dus de val!

Horoscop Scorpion 04.04.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului