Horoscop Horoscop Scorpion 07.03.2018

O ruda mai in varsta te va ajuta sa faci unele modificari in casa ta. Se pare ca te va sustine financiar pentru a iti indeplini visul de a avea o casa ca in povesti. Incearca totusi sa nu te grabesti in cumpararea anumitor obiecte pentru ca mai tarziu vei realiza ca nu ai nevoie de ele. Ar fi bine sa incerci sa te consulti si cu partenerul de viata pentru a evita anumite discutii in contradictoriu.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 04 – 10 mai 2020

Iubirea are multe fețe și de obicei înşelătoare, de aceea acest interval poate fi benefic pe plan sentimental, dacă faci diferența între realitate de ceea ce doar pare a fi real. Îți dau târcoale mai multe persoane de gen opus, iar confuzia este prezentă. Nu este nevoie să iei o decizie imediat, însă nu este cazul să devii mult prea entuziasmat la fiecare compliment pe care îl primești.
Uiți complet de locul de muncă în acest interval și consideri că îți poți lua și tu un moment de respiro pentru că și așa ai muncit extrem de mult în ultima vreme. Ai mare grijă la lipsa de implicare pentru că te poate costa scump, cel puțin după ziua de marți.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Planurile din aceasta zi vor trebui amanate din cauza unor mici probleme de sanatate. Se pare ca vei incepe dimineata cu mici probleme de stomac, ceea ce te va indispune. Fa-ti un ceai si ia un calmant, apoi verifica-ti agenta astfel incat sa faci ceea ce poti in starea ta. In cazul in care simti ca nu ai energia necesara, ar fi bine sa iti suni superiorii si sa iti iei o zi libera.

Horoscop Scorpion 07.03.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului