Horoscop Horoscop Scorpion 07.09.2018

Azi poti avea vise ciudate si anumite premonitii. Intuitia si facultatile tale telepatice functioneaza la un nivel inalt. Ai putea sa te gandesti la cineva care mai tarziu te va suna sau te va vizita. Exista si tendinta de a fi prea paranoic. Nu te intrerupe daca unele dintre mesajele pe care le primestii par a fi tulburatoare. Verifica mai intai faptele. Probabil ca vei gasi ca totul este mai bun decat te-ai gandit.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    1.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 05 – 11 august 2019

Se pare ca pozitia de putere in care va aflati in aceasta saptamana va va oferi prea multa protectie din partea unor persoane.
Credeți în ele, dar credeți mai mult în voi înșivă pentru a zambi si in viitor.
Ai fost îndrăzneț și acum trebuie să fii și blând. Puterea ta poate fi folosită pentru o cauză buna apeland la valori pozitive și la toate acele lucruri care au un sens perfect în acesta saptamana. Chiar daca acum faceti pasi mici, ei vor ajunge in cele din urma acolo unde trebuie.

Horoscop Scorpion luna august 2019

Te afli în cea mai strălucitoate perioadă a acestui an, atât calendaristic, cât, mai ales, personal. Acum încep să apară cele mai multe oportunități pentru viitorul tău, în primul rând pentru poziția ta profesională, dat și pentru confortul tău financiar. Nu te aventura cu orice preț, dar totuși, cauță să vezi care ți se potrivește, e posibil să descoperi că e loc și de mai bine.
O ofertă profesională te va angaza foarte mult într-un nou tip de activitate pe care tu îți dorești să o desfășori, dar fii foarte atent la consecințele pe care le poate avea asupra ta acest nou effort și asupra celor din familie.
Analiza pe ultimul ciclu de doi ani te va pune cumva pe ganduri, nu trebuie însă să îți faci problem de nici o natură. Ce a fost, a fost, a trecut și nu mai reprezinta decât un alt capitol de experiență dobândită care trebuie folosit daou în măsura în care ajută la progresul tău. Uită ceea ce nu ți-a adus bucurie și vei reuși să mergi mai departe fără opreliști.
Din septembrie te vei bucura mult de noile tale decizii, vei culege din ce în ce mai multe roade ale succesului și vei avansa sigur pe calea succesului.

Horoscop de ieri

Nu te teme sa faci un pas indraznet in relatia ta sentimentala deoarece partenerul tau de viata te va urma in tot ceea ce faci. Incearca sa gasesti o modalitate sa iti exprimi dragostea atunci cand vezi ca te sustine. Ar fi indicat sa fii foarte atent in deciziile majore pe care le vei lua in aceasta zi. Analizeaza de doua ori inainte.

Horoscop Scorpion 07.09.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului