Horoscop Horoscop Scorpion 08.07.2020

Este important pentru tine sa iesi afara si sa simti cum bate vantul. Conecteaza-te cu natura si fii constient de cele patru elemente. Respira adanc si umple-ti plamanii cu aceasta forta de viata energizanta. Imagineaza-te pe un munte inalt care priveste un ocean vast. Extinde-ti constientizarea, astfel incat nimic sa nu-ti scape atentia. Tine-ti capul liber de dezordine si fii deschis la noi aventuri.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 03-09 august 2020

Sectorul cu adevărat favorabil în acest interval este cel profesional unde ai parte de o lentoare care îți convine, tu neavând prea mult elan. Șefii sunt indulgenți și faci absolut totul în ritmul tău. Nici măcar colegii nu mai fac comentarii totul deplasate la adresa ta. Abia după ziua de vineri se pune problema unei competiții profesionale și tu nu știi dacă să te retragi sau să te motivezi suplimentar.

Pe plan relațional parcă îți lipsește apropierea de un prieten care nu se află lângă tine. Nu ai vrea să pierzi o relație atât de specială de aceea faci eforturi să stai cât mai aproape de el.

Horoscop Scorpion luna august 2020

La începutul acestei luni scorpionii simt dorința de a învața ceva nou , iar capacitățile sale se dovedesc a fi superioare. Luna aceasta va fi promițătoare , acum e timpul ca scorpionii să muncească asupra dezvoltării personale și a stimei de sine .
Cei care dețin posturi de conducere trebuie să fie foarte atenți, pentru ca urmează o perioada de instabilități pe plan profesional; nu vă lăsați influențați de partenerii de afaceri și bazați-vă pe propria intuiție.
La mijloc de lună ve-ți avea ocazia să cunoașteți oameni noi, să legați relații de prietenie și chiar să vă împliniți câteva din obiectivele mult dorite.
Viața personală în această lună pare să fie liniștită, plină de mici suprize; scorpionii vor trăi momente frumoase alături de partenerul său , iar pentru cei singuri această lună pare să promită noi întâlniri , pasiuni sau chiar relații puternice .

Horoscop de ieri

Ai grija sa nu exagerezi lucrurile astazi. S-ar putea sa doresti atat de mult sa iti atingi obiectivele, incat risti sa depasesti unele limite destul de mult. Simte-te liber sa-ti exprimi exuberanta si lasa-ti entuziasmul sa straluceasca in orice faci. In acelasi timp, ai grija sa te duci mai departe incat sa nu observi ca ai ajuns deja la linia de sosire.

Horoscop Scorpion 08.07.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului