Horoscop Horoscop Scorpion 10.03.2018

Devii autoritar cu cei din jur si ai tendinta sa nu asculti ce au altii de spus. Esti ca o bomba cu ceas in fata oricui te contrazice. Chiar daca stii ca ai dreptate, diplomatia a fost mereu un aliat in astfel de situatii. Spre seara iti petreci timpul cu activitati casnice menite sa iti ofera o mare satisfactie la final.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 20 – 26 ianuarie 2020

In primele zile ale saptamanii vei lua decizii rapide, dar intelepte. Vei avea parte de anumite surprize, in cea mai mare parte legate de cunoasterea unor persoane noi sau de a te reintalni cu persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme.
In relatia de dragoste se vor produce usoare manifestari de gelozie iar daca esti single saptamana aceasta iti ofera sansa de a incepe o noua relatie serioasa.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

In aceasta luna esti pregatit sa inveti lucruri noi, vei comunica mai clar si vei vorbi mai convingator. Vei munci mai mult pentru dezvoltarea personala si pentru cresterea simei.
Cei din jur vor simti o schimbare a atitudinei tale, percepandu-te mai convingator si mai puternic. In aceasta perioada ai sansa de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii de prietenie.Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, traind momente frumoase alaturi de parterul tau, iar pentru cei singuri aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

Desi aproape totul din viata ta pare sa mearga bine, azi s-ar putea sa te regasesti intr-un pic de panica. S-ar putea sa ai putina teama ca norocul tau nu va dura. Totusi, acest lucru este cel mai probabil datorita insecuritatilor tale cele mai profunde. Incearca sa nu acorzi atentie indoielilor exprimate de altii. Crede in tine, continua sa muncesti din greu si vei continua sa avansezi.

Horoscop Scorpion 10.03.2018

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului