Horoscop Horoscop Scorpion 10.07.2017

Vei fi destul de irascibil in aceasta zi si vei fi tentat sa iti descarci nervii pe cei din jur. Nimic din ce se intampla in jurul tau nu te va multumi si vei critica anumite persoane din anturajul tau. Ar fi indicat sa iti controlezi comportamentul si sa fii cat mai calm deoarece risti sa pierzi o afacere destul de avantajoasa.

Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Astazi se poate sa fii foarte ocupat si plin de evolutii interesante si neobisnuite. S-ar putea sa fii nevoit sa faci mai multe treburi in vecinatatea casei tale si poate ca vei fi nevoit sa faci cateva vizite scurte. O multime de scrisori si apeluri telefonice, unele cu anumite vesti interesante, ar putea fi de asemenea la ordinea zilei in acest moment. Ar putea dura ceva timp pana vei putea procesa toate informatiile.

Horoscop Scorpion 10.07.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului