Horoscop Horoscop Scorpion 10.08.2017

Te gandesti sa iei o decizie importanta in relatia cu partenerul de viata, dar nu stii exact cum sa procedezi. Chiar daca ai unele idei inspirate, ar fi indicat sa apelezi la ajutorul unui prieten apropiat ce te-ar putea ajuta cu atmosfera potrivita dar si cu un sfat util. Exista posibilitatea ca in decursul acestei zile sa fii invitat la o intalnire de afaceri unde vei cunoaste noii asociati. Ar fi indicat sa nu iti neglijezi odihna.

Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Cand vine vorba despre dragoste, trebuie sa fii prudent. Chiar daca ziua de azi iti va oferi prilejul sa cunosti anumite persoane cu care vei avea sau nu anumite relatii de durata, va trebui sa iti asculti instictul, nu exista ceva care sa vina fara anumite probleme.

Horoscop Scorpion 10.08.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului