Horoscop Horoscop Scorpion 10.10.2019

Astazi vise, viziuni si fenomene audio neobisnuite iti pot veni in cale. S-ar putea sa crezi ca auzi voci. Inainte de a trage anumite concluzii, exclude orice conditii logice. Nu esti nebun. Acest lucru indica probabil o constientizare psihica in crestere. Ar trebui sa scrii ceea ce vezi, auzi sau afli in acest timp. Ar putea fi ceva foarte valoros.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Un vechi prieten pe care nu l-ai mai vazut de mult timp poate reaparea brusc, contactandu-te poate prin intermediul retelelor sociale. Acest lucru te-ar putea surprinde, dar nu vei fi mai putin fericit sa vorbesti din nou cu el sau cu ea. Stiri surprinzatoare de alta natura pot sa iti vina prin e-mail sau telefon, iar acest lucru te poate face sa mergi intr-o directie total diferita de cea pe care ai inceput-o in aceasta dimineata.

Horoscop Scorpion 10.10.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului