Horoscop Horoscop Scorpion 10.11.2020

Nu te astepta sa te intalnesti astazi cu partenerul viselor tale. Mai degraba, sperantele tale romantice vor intampina frustrari. Ar fi mai bine sa iti dedici energiile la ceva mai realist, cum ar fi situatia ta financiara. Probabil ca are nevoie de atentie, nu esti de acord? Daca iti redirectionezi energia, recompensele sunt mai probabil sa apara.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Astazi s-ar putea sa fii capabil sa iti regasesti gandurile si sentimentele, dar nu este posibil sa stii exact cum sa faci fata situatiei. Ar trebui sa spui ceva sau sa iti adaptezi propriul comportament pentru a se potrivi cu dispozitiile celorlalti? Reflecta asupra situatiei inainte de a face asta. Aceasta este o zi minunata pentru a medita, pentru a citi carti sau pentru a participa la prelegeri cu privire la chestiuni spirituale.

Horoscop Scorpion 10.11.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului