Horoscop Horoscop Scorpion 11.02.2024

Romanele romantice si filmele ar fi putut sa te faca sa te simti in mod deosebit pasional si senzual. Astazi iti doresti sa programezi o seara romantica doar cu partenerul tau. Totusi, alte obligatii sociale ar putea interveni in planurile tale. S-ar putea sa fi facut aceste alte angajamente demult si ar putea avea legatura cu afaceri. S-ar putea sa ajungi mult mai tarziu decat sperai inainte sa poti sa-ti vezi prietenul. Mai bine mai tarziu decat niciodata!

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Daca te-ai infruptat prea mult aseara, este posibil sa platesti pretul astazi. Daca capul tau urla si sangele tau se simte ca melasa, stii ca prea mult dintr-un lucru bun te poate face sa te simti rau! Chiar daca simti o dorinta puternica de a te ridica din pat si a-ti continua treburile, nu are rost. Ai face mai bine sa te odihnesti. Pana dupa-amiaza vei reveni la forma ta obisnuita. Munca poate astepta pana atunci.

Horoscop Scorpion 11.02.2024

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului