Horoscop Horoscop Scorpion 11.08.2020

Tensiunea poate fi destul de ridicata in aceasta zi din cauza unor evenimente care se petrec. Vei avea senzatia ca toata lumea are ceva impotriva ta dar aceasta paranoia este o plasmuire a imaginatiei tale. Nu te lasa dus prea departe de scenarii de nebunii care nu au nici o baza in realitate. Persoanele din jurul tau vor putea actiona irational, asa ca nu fi surprins daca ratiunea si logica nu sunt de gasit.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Astazi, s-ar putea sa incepi sa creezi o relatie noua cu unul dintre rudele tale mai in varsta. Doar pentru ca te cunosc de ani si ani nu inseamna ca ei te cunosc cu adevarat asa cum esti astazi. Acesta este momentul perfect sa incepi de la zero cu ei. Pretinde ca nu i-ai intalnit niciodata inainte si intreaba-i cu intrebari pe care nu ai crezut vreodata ca trebuie sa le pui. Poti sa te conectezi cu rudele tale intr-un mod mai profund, mai emotional. Invata sa ii cunosti pentru ceea ce sunt.

Horoscop Scorpion 11.08.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului