Horoscop Horoscop Scorpion 12.08.2019

S-ar putea sa izbucnesti in lacrimi, fara niciun motiv aparent. Cauta confort in a sta langa un corp de apa, unde iti poti lasa emotiile sa curga. Tensiunea se construieste pe masura ce furtuna se apropie. Cu toate acestea, odata ce a trecut, exista liniste cand lumina soarelui strapunge norii. Acest moment de pace si seninatate poate parea departe, dar este mai aproape decat crezi.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Ingrijorarile legate de bani ar putea fi astazi in mintea ta. Este posibil ca un cec pe care il astepti sa nu soseasca inca. Poate ca un proiect pe care l-ai luat dureaza mai mult decat ai crezut, astfel incat fondurile asteptate sunt intarziate. Cuvantul cheie de retinut aici este „intarziat”. Ai rabdare si nu mai pierde timpul ingrijorandu-te!

Horoscop Scorpion 12.08.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului