Horoscop Horoscop Scorpion 13.05.2023

Un prieten iti poate oferi un cadou astazi. Ar putea implica bani, favoruri, timp, obiecte de care ai nevoie sau altceva. Fii discriminator cu privire la ceea ce accepti. Oricat de generos ar fi prietenul tau acum, mai tarziu el sau ea s-ar putea simti folosit sau poate cere niste favoruri pe care tu nu esti dispus sa le faci. Accepta cu bunavointa, in limite.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Astazi ai putea primi o pauza norocoasa de un anumit fel care poate aduce bani in plus in calea ta. Dezavantajul este ca s-ar putea sa fii nevoit sa lucrezi mai multe ore in plus. Norocul tau ar putea cauza probleme temporare in viata personala. Ceilalti si membrii tai ai familiei ar putea fi nemultumiti. Situatia poate fi incomoda acum, dar toata lumea va fi mai bine pe termen lung.

Horoscop Scorpion 13.05.2023

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului