Horoscop Horoscop Scorpion 13.07.2016

S-ar putea sa pleci intr-o calatorie. Poti fi optimist deoarece totul pare sa mearga cum ai planuit. Relatiile cu prietenii vor fi foarte bune. Persoana iubita ar putea insista sa accepti sprijinui oferit de o ruda. Orice ai decide , fii atent cum vorbesti.

Horoscop saptamanal Scorpion 18 – 24 noiembrie 2019

E perioada regretelor si a nemultumirilor legate de ceva in care ai investit timp si bani in ultima perioada. Fie este vorba de o dezamagire din partea partenerului de viata fie e ceva legat de o investitie familiala. Vei avea un nivel de interactiune crescut si asta te va ajuta sa gasesti solutii la problemele pe care le ai. Incearca sa faci o lista cu prioritatile pe care le ai de facut pentru a nu te confrunta cu probleme in urmatoarea perioada.

Horoscop Scorpion luna noiembrie 2019

In aceasta luna este necesar sa participi la diferite adunari si intalniri. Vor exista multe situatii conflictuale si tensiuni in jurul tau dar vei reusi sa le depasesti cu bine.n Succesul unei rude sau a unui copil din familie iti va aduce multa bucurie.
Este o luna favorabila din punct de vedere financiar. Vei obtine venituri suplimentare sau te vei bucura de cresterea salariala.
Te vor preocupa anumite relatii din trecut sau poti experimenta o intalnire cu o iubire veche, care va fi placuta pentru ambele parti.

Horoscop de ieri

Azi s-ar putea sa experimentezi o multime de perspective spirituale. Orice vine la tine pare clar si corect si ar putea inspira muzica, poezie sau pictura. Singura problema ar putea fi ca aceste informatii pot disparea daca nu le scrii imediat. Viziunile din cealalta parte pot fi efemere. Daca iti place ce faci, pastreaza o evidenta. Vei fi bucuros ca ai facut-o.

Horoscop Scorpion 13.07.2016

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului