Horoscop Horoscop Scorpion 13.07.2019

Ai putea intalni dintr-o data un val coplesitor de afectiune pentru cineva pe care tocmai l-ai intalnit, poate un potential partener romantic. Fanteziile viitorului ar putea intra mintea ta. Acest lucru ar trebui sa se simta minunat intr-un sens, totusi ar putea sa iti aduca doar indoieli si nesiguranta. Probabil situatia e putin prematura sa te ingrijorezi. Ia-ti o zi libera si mergi la un picnic unde vei putea sa iti cunosti prietenul mai bine.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 20 – 26 ianuarie 2020

In primele zile ale saptamanii vei lua decizii rapide, dar intelepte. Vei avea parte de anumite surprize, in cea mai mare parte legate de cunoasterea unor persoane noi sau de a te reintalni cu persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme.
In relatia de dragoste se vor produce usoare manifestari de gelozie iar daca esti single saptamana aceasta iti ofera sansa de a incepe o noua relatie serioasa.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

In aceasta luna esti pregatit sa inveti lucruri noi, vei comunica mai clar si vei vorbi mai convingator. Vei munci mai mult pentru dezvoltarea personala si pentru cresterea simei.
Cei din jur vor simti o schimbare a atitudinei tale, percepandu-te mai convingator si mai puternic. In aceasta perioada ai sansa de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii de prietenie.Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, traind momente frumoase alaturi de parterul tau, iar pentru cei singuri aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

Nu este nevoie sa te dai cu capul de un perete. Ziua ta va fi provocatoare, dar nu te poti descurca prea bine singur. Configuratiile planetare de astazi te vor impinge sa pui bazele proiectelor pe care le-ai planificat in ultimele sase luni. Lasa-te dus de val. Uneori, oamenii cred ca esti priceput la asumarea anumitor riscuri, dar ca nu le poti mentine. E timpul sa le dovedesti contrariul!

Horoscop Scorpion 13.07.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului