Horoscop Horoscop Scorpion 13.11.2019

S-ar putea sa te confrunti cu o alegere intre doua realitati diferite. Prietenii si familia aleg fix ceea ce nu te intereseaza in mod special. Poti intelege ambele parti ale problemei, ceea ce face dificil sa iti concentrezi energia intr-o singura tabara. Poate ca doresti sa servesti ca punte de legatura intre cele doua tabere. Lucrurile nu trebuie sa fie la fel de alb-negru cum le vad altii.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 02 – 08 decembrie 2019

Saptamana aceasta este una buna pentru a-ti invita prietenii la o petrecere sau pentru a organiza orice fel de intalnire de grup. Vor abunda sentimentele bune fata de prietenii tai si relatia romantica va inflori. Casatoria sau orice alt parteneriat se va imbunatati si vor functiona mai bine. Viata de familie se va imbunatati si veti fi mult mai generosi unii cu altii.
Vei privi lumea din jurul tau cu mai multa compasiune si intelepciune.

Horoscop Scorpion luna decembrie 2019

Veți simți nevoia să călătoriți, să explorați noi teritorii și să cunoașteți noi culturi. Dacă reușiți să puneți în aplicare acest plan, va fi necesar să îti iei persoana iubita sau grupul de prieteni cu care ai atât de multe lucruri în comun. Tot ceea ce doriți să implementați va fi un succes, prin urmare în această lună dacă nu vă reușesc planurile de călătorie veți obține succesul pe plan profesional.
Cei singuri, pot fi un adevart magnet pentru persoanele din jur. Aveți șansa să întalniți o persoană cu pasiuni comune cu care va fi o plăcere să purtați conversații.
Abțineți-vă de la a face prea multe declarații de dragoste sau nu dezvăluiți prea multe informații,
pâna la urmă nu strică puțin mister. Orice decideți să implementați sau vă gandiți vă va aduce succes pe plan profesional.

Horoscop de ieri

Prietenii sau grupurile ar putea face solicitari excesive pentru timpul tau astazi. Ca persoana generoasa si orientata spre servicii, ai tendinta de a merge impreuna cu ceea ce isi doresc altii. Acest lucru este in regula, dar nu servesti pe nimeni lasandu-i sa treaca peste linie. Poti, de asemenea, sa delegi alte persoane pentru sarcinile tale. Tine-te ocupat, dar nu te extinde prea mult. Trebuie sa economisesti energie pentru maine.

Horoscop Scorpion 13.11.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului