Horoscop Horoscop Scorpion 14.06.2019

Chiar daca ziua de astazi poate parea a fi cel mai neconfrontational mod de a face lucrurile, poti constata ca este de fapt o cauza de mare frustrare pentru tine si pentru ceilalti. Oamenii pot fi deranjati de faptul ca intotdeauna urmezi conducerea altcuiva in loc sa iei initiativa. Incearca sa fii mai asert.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 05 – 11 august 2019

Se pare ca pozitia de putere in care va aflati in aceasta saptamana va va oferi prea multa protectie din partea unor persoane.
Credeți în ele, dar credeți mai mult în voi înșivă pentru a zambi si in viitor.
Ai fost îndrăzneț și acum trebuie să fii și blând. Puterea ta poate fi folosită pentru o cauză buna apeland la valori pozitive și la toate acele lucruri care au un sens perfect în acesta saptamana. Chiar daca acum faceti pasi mici, ei vor ajunge in cele din urma acolo unde trebuie.

Horoscop Scorpion luna august 2019

Te afli în cea mai strălucitoate perioadă a acestui an, atât calendaristic, cât, mai ales, personal. Acum încep să apară cele mai multe oportunități pentru viitorul tău, în primul rând pentru poziția ta profesională, dat și pentru confortul tău financiar. Nu te aventura cu orice preț, dar totuși, cauță să vezi care ți se potrivește, e posibil să descoperi că e loc și de mai bine.
O ofertă profesională te va angaza foarte mult într-un nou tip de activitate pe care tu îți dorești să o desfășori, dar fii foarte atent la consecințele pe care le poate avea asupra ta acest nou effort și asupra celor din familie.
Analiza pe ultimul ciclu de doi ani te va pune cumva pe ganduri, nu trebuie însă să îți faci problem de nici o natură. Ce a fost, a fost, a trecut și nu mai reprezinta decât un alt capitol de experiență dobândită care trebuie folosit daou în măsura în care ajută la progresul tău. Uită ceea ce nu ți-a adus bucurie și vei reuși să mergi mai departe fără opreliști.
Din septembrie te vei bucura mult de noile tale decizii, vei culege din ce în ce mai multe roade ale succesului și vei avansa sigur pe calea succesului.

Horoscop de ieri

Legatura dintre gandurile si cuvintele tale este puternica astazi, iar comunicarea cu ceilalti merge deosebit de bine. Daca exista ceva important de spus, nu vei ezita sa o spui, spre deosebire de obisnuinta ta de a te abtine din a vorbi cu persoana care chiar trebuie sa te auda cel mai mult. Faci oamenilor o favoare lasandu-i sa impartaseasca intelepciunea ta incredibila.

Horoscop Scorpion 14.06.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului