Horoscop Horoscop Scorpion 14.08.2017

In aceasta zi ar fi indicat sa eviti unele discutii in contradictoriu cu anumite persoane daca vrei sa nu se ajunga la cearta. Exista posibilitatea sa fii nevoit sa iti amani planurile din aceasta zi din cauza unor evenimente neprevazute. In aceasta seara vei afla ca unele persoane apropiate vor dori sa te viziteze chiar daca este o ora cam tarzie. Nu te supara deoarece aceasta vizita te va ajuta sa te destinzi.

Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Vei avea parte de o mica cearta cu un prieten apropiat deoarece ai tendinta de a iti sustii punctul de vedere chiar daca nu ai dreptate. Incearca sa fii calm si sa eviti discutiile inutile.

Horoscop Scorpion 14.08.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului