Horoscop Horoscop Scorpion 14.09.2019

Fii putin egoist astazi. Ai toate drepturile sa cauti sa fii numarul unu. Sensibilitatea la emotiile si problemele celorlalti este nobila, dar s-ar putea sa fii implicat emotional. Gandeste-te rational la emotiile tale si ai curajul sa spui “nu” oamenilor din cand in cand. Aceasta este ziua perfecta pentru a face unele cadouri persoanelelor apropiate.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

In aceasta zi membrii familiei iti vor aduce cele mai multe probleme si simti ca nu le mai poti face fata. Te-ai inchis in tine in ultima vreme si te-ai izolat de ceilalti sperand ca asa vei trece mai usor peste evenimentele neplacute. Nu uita ca de multe ori suportul moral venit din partea celorlalti te ajuta extrem de mult.

Horoscop Scorpion 14.09.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului