Horoscop Horoscop Scorpion 15.10.2019

Astazi risti sa te certi cu un coleg de munca din cauza unor acuzatii nefondate. Incearca sa nu arunci acuzatii sau cuvinte rautacioase pana nu afli adevarul. Poate ar fi bine daca ai face tot posibilul sa eviti ca aceasta discutie sa degenereze deoarece risti sa fii penalizat de catre superiori.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 20 – 26 ianuarie 2020

In primele zile ale saptamanii vei lua decizii rapide, dar intelepte. Vei avea parte de anumite surprize, in cea mai mare parte legate de cunoasterea unor persoane noi sau de a te reintalni cu persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme.
In relatia de dragoste se vor produce usoare manifestari de gelozie iar daca esti single saptamana aceasta iti ofera sansa de a incepe o noua relatie serioasa.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

In aceasta luna esti pregatit sa inveti lucruri noi, vei comunica mai clar si vei vorbi mai convingator. Vei munci mai mult pentru dezvoltarea personala si pentru cresterea simei.
Cei din jur vor simti o schimbare a atitudinei tale, percepandu-te mai convingator si mai puternic. In aceasta perioada ai sansa de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii de prietenie.Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, traind momente frumoase alaturi de parterul tau, iar pentru cei singuri aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

Astazi ar putea fi una dintre acele zile in care te uiti in jurul casei si te gandesti: „Ce mizerie!” Apoi, poti decide sa oferi intregului loc o curatare minutioasa. Este bine, atat timp cat nu incerci sa faci asta singur. Poti apela la alte persoane din gospodarie sa te ajute. Ai lucrat foarte mult in ultima perioada si, daca te obosesti prea mult, poti fi foarte scurt cu toata lumea si o companie foarte agitata. Linisteste-te!

Horoscop Scorpion 15.10.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului