Horoscop Horoscop Scorpion 16.07.2021

Un numar de vizitatori, livrari, oameni de serviciu, e-mailuri sau apeluri telefonice ar putea sa te mentina astazi ocupat, chiar atunci cand ai chef de o zi linistita. Este posibil sa depui toate eforturile pentru a iti pastra calmul. Incearca sa convingi un membru al familiei sa iti tina companie pentru a te intretine sau pentru ca iti poti pierde temperamentul. Seara, du-te la un film si relaxa-te.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    1.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Azi faci tot ceea ce trebuie sa mai faci inainte de sarbatori. Gandeste-te din nou la ultimele zile si vei vedea cat de mult ai acordat atentia ta mai degraba muncii decat celor dragi. Probabil ca exista un rezultat. Din fericire, cateva zile in contact strans cu familia vor pune totul in ordine. Nu poti da vina pe ei pentru ca au vrut sa fie cu tine. Incearca sa ii rasfeti.

Horoscop Scorpion 16.07.2021

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului