Horoscop Horoscop Scorpion 16.10.2020

Ai decolat ca un glont in urma cu cateva zile, facand progrese mari intr-un timp scurt. Acum te confrunti cu indoieli care iti submineaza toata energia. Reflectand la evenimentele din ultimele zile, este evident ca ai fost oarecum nesabuit in cautarea obiectivelor. Nu renunta dar, regandeste-ti strategia.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Diferentele de opinie nu pot fi ignorate astazi. In mod firesc, doresti sa iti indreptati atentia spre rezolvarea unui conflict, dar te poti intreba cum sa castigi un argument fara a ii ofensa pe altii. O opozitie strategica iti cere sa inchei un dialog onest, astfel incat limitele dintre tine si cei implicati sa fie clar stabilite. Desi ai putea fi tentat sa te retragi pentru a iti proteja pozitia acum, ramai angajat si profita de aceasta ocazie pentru a iti dezvolta abilitatile de comunicare interpersonala.

Horoscop Scorpion 16.10.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2024, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului