Horoscop Horoscop Scorpion 17.04.2016

Ar trebui sa eviti subiectele comune, comunicarea lispita de substanta si obiectivele standard. In acest timp, ai putea fi destul de interesat de cercetare, muzica, psihologie, fotografie, chimie, programare si dezvoltarea unui produs creativ. Ar trebui sa iei o pauza de la parteneriate si contacte profesionale.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

Horoscop saptamanal Scorpion 15 – 21 iulie 2019

Orice discuție despre investiții și activități noi în afacere, se pare că poate să aducă unele conflicte. Nu fi doar tu și ideea atunci când promovezi o nouă viziune celorlalți, fă puțin loc și dialogului, pentru că așa vei arăta că mai contează și cei pe care te bazezi să execute.
Trebuie să știi că o discuție importantă se vrea purtată și ai face bine să-I dai curs cât mai curând. Vei constata că poate să scoată la lumină unele sentimente de care nu știai. Lasă să treacă orice neînțelegere de la sine pentr că un semn de maturitate si respect în același timp.
Este însă destul de important pentru tine să reții că e un moment bun să îți promovezi afacerea, sau ideile pe care le ai. Sunt unele persoane care așteaptă să afle exact ce ai tu de oferit.

Horoscop Scorpion luna iulie 2019

Pe măsură ce începe luna, faci progrese solide în relațiile tale, renuntand la temeri și percepții mai întunecate, pentru a recunoaște sprijinul foarte real în viața ta. Luna nouă din 3 iulie te atrage în continuare într-un angajament financiar, sexual sau personal. Nu ești neputincios. Fii conștient de valorile și dorințele tale și poti face alegeri conștiente.
Pe măsură ce Marte se opune lui Saturn câștigi o perspectivă nouă asupra unei situații, poate o problemă juridică.
Până pe 17 iulie, luna plină în Sagetator aduce la lumină problemele legate de venituri și implicații. Evita luptele de putere. Ești liber și nu există o alegere greșită. Ai încredere în viziunea cea mai optimistă. Aceasta este o șansă pentru o anumită reevaluare, permițându-ti să investesti în angajamente care se aliniază la valorile și obiectivele pe termen lung.
Pe măsură ce se termină luna, evoluțiile neașteptate te împing mai departe de-a lungul călătoriei tale. Mai presus de toate, ai încredere în tine când intri în lumină.

Horoscop de ieri

Romantismul iti vine in cale, atata timp cat ramai la nivel. Ai grija de sarcinile de zi cu zi si apoi lasa-ti inima sa creasca. Ai o legatura puternica cu emotiile tale. Increde-te in ininstinctele tale si lasa-ti inima sa preia controlul. Fii realist cu privire la relatiile tale cu ceilalti, dar impinge-ti limitele dupa ce au fost stabilite.

Horoscop Scorpion 17.04.2016

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2019, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului