Horoscop Horoscop Scorpion 17.05.2020

Pregateste-te pentru o plimbare astazi. Ai atat de multe angajamente si obligatii incat te simti coplesit. O criza neasteptata in viata ta personala vine sa puna capat acestei drame. Nu vei putea face nimic odata ce lucrurile ajung la acest stadiu critic. Fa tot posibilul pentru a nu lasa lucrurile sa iti scape de sub control. Rezolva fiecare problema in momentul in care apare. Daca nu vei fi impulsiv in actiunile tale, vei evita majoritatea problemelor.

Din aceiasi zodie scorpion

Horoscop scorpion zilnic

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    5.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 04 – 10 mai 2020

Iubirea are multe fețe și de obicei înşelătoare, de aceea acest interval poate fi benefic pe plan sentimental, dacă faci diferența între realitate de ceea ce doar pare a fi real. Îți dau târcoale mai multe persoane de gen opus, iar confuzia este prezentă. Nu este nevoie să iei o decizie imediat, însă nu este cazul să devii mult prea entuziasmat la fiecare compliment pe care îl primești.
Uiți complet de locul de muncă în acest interval și consideri că îți poți lua și tu un moment de respiro pentru că și așa ai muncit extrem de mult în ultima vreme. Ai mare grijă la lipsa de implicare pentru că te poate costa scump, cel puțin după ziua de marți.

Horoscop Scorpion luna aprilie 2020

Nativii din zodia scorpion li se confirmă că nu au muncit în zadar, iar eforturile din ultima perioada le vor fi răsplatite.
În carieră ar fi timpul pentru o schimbare, vei primi o propunere de conducere sau posibil o ofertă de muncă în străinatate.
Persoanele aflate într-o relație stabila vor depune toate eforturile pentru a multiplica sentimentele din relația actuală. Cu siguranță asta te va face mai optimist și îți va umple inima de fericire.
Sfârșitul lunii îți va aduce o stare melancolică. La locul de muncă șeful s-ar putea să îți ceară să faci ore suplimentare, strânge din dinți lasă mândria deoparte și totul se va rezolva cu bine.

Horoscop de ieri

Orice argument pe care il pornesti astazi este probabil sa se transforme intr-o batalie emotionala brutala, asa ca ai grija. Incearca sa nu calci pe gazonul altcuiva, pentru ca vei constata ca este posibil sa fie posesiv si chiar violent in privinta apararii a ceea ce este drept. Evita eruptiile vulcanice de energie si nu provoca conflicte acolo unde nu sunt necesare. Poti rezolva usor problemele fara a face rau altora.

Horoscop Scorpion 17.05.2020

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului