Horoscop Horoscop Scorpion 17.08.2016

Te vei simti linistit la exterior dar exista o adevarata lupta in interiorul tau. Ar fi indicat sa mergi cateva ore la tara pentru a putea medita si sa iti aduni gandurile. Indiferent daca iti vei petrece ziua la oras sau la tara gandurile tale vor fi cu totul si cu totul in alta parte. Asigura-te ca te uiti in ambele parti cand vei tranversa strada.

Horoscop saptamanal Scorpion 13 – 19 ianuarie 2020

Îți lipsește aliatul tău cel mai de preț și anume luciditatea. Ești extrem de confuz cu privire la viitor și nu știi încotro să te îndrepți, deși oportunități apar peste tot. Ți se fac tot felul de oferte de colaborare pe care nu le accepți din cauza scepticismului ce a pus stăpânire pe tine. Te temi să nu fii cumva tras pe sfoară și uite așa treci peste șanse importante de a obține venit.
Asişti în weekend la discuții interminabile cu familia despre o investiție majoră la care ar trebui să participi și tu. Se pare că ești singurul care se opune momentan vehement oricăror investiții în locuință.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

In aceasta luna esti pregatit sa inveti lucruri noi, vei comunica mai clar si vei vorbi mai convingator. Vei munci mai mult pentru dezvoltarea personala si pentru cresterea simei.
Cei din jur vor simti o schimbare a atitudinei tale, percepandu-te mai convingator si mai puternic. In aceasta perioada ai sansa de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii de prietenie.Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, traind momente frumoase alaturi de parterul tau, iar pentru cei singuri aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

Un sentiment din ce in ce mai mare de intimitate cu un prieten apropiat sau partener de dragoste este probabil sa va faca sa discutati despre interesele reciproce. Ati putea chiar sa discutati sa faceti o calatorie lunga impreuna, poate intr-un oras indepartat sau intr-o tara straina. Nu este momentul sa te dai inapoi sau sa fii prea precaut. Viata ta este foarte buna.

Horoscop Scorpion 17.08.2016

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului