Horoscop Horoscop Scorpion 17.11.2019

Ai o natura flexibila. Este posibil ca alti oameni sa fie la fel de maleabili ca tine, dar acum este sansa ta de a lua conducerea. Esti la linia de plecare asteptand inceperea cursei. Nu astepta ca altii sa faca primul pas, astfel incat sa stii ca este sigur sa mergi. Tine-ti urechile si ochii in acord. De indata ce auzi „Du-te”, incepe sa alergi cat de repede poti.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 01 iunie – 07 iunie 2020

Deși în mod normal anxietatea nu te caracterizează, această săptămână o începi destul de temător. Te temi că nu vei reuși să faci față unei situații destul de provocatoare la locul de muncă. Îți este teamă pentru imaginea ta și la fel de mult te temi să nu pierzi o șansă importantă de promovare pe care ai vânat-o de multă vreme. Din cauza fricii exagerate faci niște gesturi deloc diplomate chiar în fața superiorilor.
Pe plan relațional nu ai nici cea mai vagă idee ce dorești, deci îl tratezi destul de confuz pe partenerul de cuplu. Dacă nu ești implicat într-o relație, ai șanse să întâlnești pe cineva interesant, doar că nehotărârea și îngrijorarea excesivă se așează în drumul tău spre o relație romantică pe care o aștepți de multă vreme.

Horoscop Scorpion luna iulie 2020

Scorpionii demonstrează în aceasta lună tuturor calitatile de lider. Nimic nu vă va descuraja să dați înapoi de la planul stabilit, atenție însa nu aruncați vorbe în vânt și nu faceți promisiuni dacă nu sunteți sigur că le puteți îndeplini.
Relația sentimentală trece printr-o perioadă de criză, arătați că vă pasă mai mult de partener și făceți-l să simtă că sunteți întradevar sufletul pereche.
Talente ascunse ies la lumina nu pierdeți ocazia de a le valorifica la maxim. Este posibil ca în acest fel să se deschidă calea către o noua carieră de viitor.
Sistemul imunitar este cam slăbit, odihnește-te ori de câte ori ai ocazia și ia vitamine, nu ai vrea sa răcești sau să te simți slăbit. Evitați conflictele cu colegii de la seviciu, la urma urmei nu poți fii lider în tot.

Horoscop de ieri

Evenimente care implica arte sau studii spirituale ar putea avea loc astazi. S-ar putea sa fii pus in contact cu persoane noi care iti impartasesc interesele. Dragostea si romantismul ar putea lua o aura de basm. S-ar putea sa vizualizezi partenerii de iubire actuali si potentiali prin ochelari de culoarea trandafirului, vazand doar trasaturile lor incantatoare. Acest lucru este in regula si ar trebui sa te bucuri de el, atat timp cat nu ramai prins in asteptari nerealiste. Sunt oameni la fel ca toti ceilalti.

Horoscop Scorpion 17.11.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului