Horoscop Horoscop Scorpion 18.02.2021

Agenda ta este probabil inghesuit de multe invitatii la petreceri. Nu exista un simplu VIP pentru tine. Fiecare apel pentru a accepta sau refuza rezulta intr-o conversatie indelungata, pe masura ce te apropii de rude si prieteni vechi. Este posibil ca astazi sa primesti o comunicare care sa iti transforme viata intr-o directie noua. Usi pe care nu le-ai luat in considerare niciodata pot fi deschise larg pentru tine.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    3.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Vei fi nevoit sa mergi in vizita la unele rude, dar nu te vei simti in largul tau. Ar fi bine sa te gandesti la clipele petrecute langa cei dragi si vei vedea ca timpul va trece mult mai usor. Un prieten apropiat te va astepta in vizita apoi veti hotara sa iesiti la un club sau sa mergeti la o petrecere.

Horoscop Scorpion 18.02.2021

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului