Horoscop Horoscop Scorpion 18.08.2017

In aceasta zi esti destul de motivat de asteptarile tale idealiste, iar configuratiile planetare de azi te vor impinge chiar mai departe in incercarea ta spirituala. Este timpul sa iti indeplinesti dorinta de a descoperi noi orizonturi si a intalni oameni noi, prin a spune salut oricui si tuturor celor cu care vrei sa vorbesti. Uneori, cele mai mari aventuri ale vietii incep cu o actiune simpla.

Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Asigura-te ca obtii doza zilnica de ras si incearca sa iesi din camin putin mai mult. Acesta este un moment important pentru a renunta la inhibitiile tale si pentru a vedea lumea. S-ar putea sa observi ca exista un ton sobru pentru emotiile tale, dar poti depasi acest lucru cu usurinta atata timp cat iti pastrezi capul sus. Nu ai nici un motiv sa fii sumbru.

Horoscop Scorpion 18.08.2017

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului