Horoscop Horoscop Scorpion 20.04.2019

Mesajele telepatice pe care le primesti de la un prieten sau o ruda ar putea parea confuze si gresite. Acest lucru te poate deranja, mai ales daca persoana este in mod normal practica si rationala. Toti avem zile rele. Incearca sa observi comportamentul si sa vezi daca exista semne de avertizare de criza interna sau externa. Nu poti forta pe altcineva sa ceara ajutor.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    5.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    1.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    2.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Problemele de familie joaca un rol important astazi. Vorbeste din suflet si spune-le celor mai apropiate rude cat de mult inseamna ele cu adevarat pentru tine. In general, s-ar putea sa te simti putin rezervat cu energia ta. Nu simti ca trebuie sa faci pasi mari chiar acum. Este mai mult un timp pentru a te bucura de ceea ce ai lucrat. Relaxeaza-te si culege recompensele muncii depuse.

Horoscop Scorpion 20.04.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2022, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului