Horoscop Horoscop Scorpion 20.10.2019

Astazi te-ai putea intalni cu o cunostinta de sex feminin pe care o cunosti printr-un grup. Pana la sfarsitul zilei, aceasta persoana s-ar putea transforma din cunostinta intamplatoare in prietenul ferm. Vei descoperi ca aceasta femeie nu este doar o persoana calda si amabila, ci si ca istoricul si interesele tale se contopesc. Singura prudenta este ca aceasta persoana este grea in ceea ce priveste afacerile!

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    2.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    5.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 20 – 26 ianuarie 2020

In primele zile ale saptamanii vei lua decizii rapide, dar intelepte. Vei avea parte de anumite surprize, in cea mai mare parte legate de cunoasterea unor persoane noi sau de a te reintalni cu persoane pe care nu le-ai vazut de multa vreme.
In relatia de dragoste se vor produce usoare manifestari de gelozie iar daca esti single saptamana aceasta iti ofera sansa de a incepe o noua relatie serioasa.

Horoscop Scorpion luna ianuarie 2020

In aceasta luna esti pregatit sa inveti lucruri noi, vei comunica mai clar si vei vorbi mai convingator. Vei munci mai mult pentru dezvoltarea personala si pentru cresterea simei.
Cei din jur vor simti o schimbare a atitudinei tale, percepandu-te mai convingator si mai puternic. In aceasta perioada ai sansa de a cunoaste oameni noi, de a lega relatii de prietenie.Viata personala in aceasta luna pare sa fie linistita, plina de mici suprize, traind momente frumoase alaturi de parterul tau, iar pentru cei singuri aceasta luna promite noi intalniri ,pasiunii sau chiar relatii puternice .

Horoscop de ieri

Evenimentele atat in ​​arenele personale, cat si in cele publice iti pot oferi un sentiment nou si neasteptat de putere asupra propriului destin. Poate ca munca grea a dat rezultate in cariera si pe plan financiar. Suportul si incurajarea din partea prietenilor si a familiei sunt susceptibile de a te stimula catre realizari ulterioare, in special in domeniile care necesita experienta. Daca folosesti bine aceste abilitati acum, aceasta tendinta ar putea continua.

Horoscop Scorpion 20.10.2019

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2020, Horoscop | Privacy Policy | Bitcoin Exchange
Certificat constatator registrul comertului