Horoscop Horoscop Scorpion 20.11.2022

Ziua de astazi promite sa fie un roller coaster emotionant! Ceva pare sa fie neregulat in relatiile tale si te face sa te simti sfasiat in directii opuse. O forta te impinge sa-ti imbogatesti universul interior si o alta forta te impinge in bratele cuiva pe care l-ai intalnit recent. Ramai ocupat pentru a evita confruntarea.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    3.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    4.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    4.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Daca simti ca viata ta a devenit un pic prea previzila in ultimele saptamani, atunci ceea ce se intampla intre ziua de azi si perioada urmatoare sigur va agita lucrurile. Uita-te in urma si vei observa ca iti placea mai mult viata de atunci chiar daca era plictisitoare. Exista posibilitatea sa fii tentat sa iti chemi un veni prieten pentru a putea povesti unele amintiri.

Horoscop Scorpion 20.11.2022

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2023, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului