Horoscop Horoscop Scorpion 21.02.2020

In general, ai tendinta sa fii o persoana foarte orientata fizic, dar astazi ai mai multe sanse sa privesti in interior, poate sa experimentezi cu propriile abilitati psihice sau sa studiezi concepte spirituale. De asemenea, s-ar putea sa te simti mai interesat decat de obicei de domeniul artelor, in special in ceea ce provine din alte culturi. Vei fi mult mai contemplativ astazi decat de obicei. S-ar putea dovedi iluminator sa-ti scrii gandurile.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating




Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Este posibil sa existe un element destul de confuz in aceasta zi. Te vei simti tentat sa actionezi, dar unele dintre piese par sa lipseasca. Ar putea fi greu sa iei o decizie, deoarece nu ai intreaga imagine in fata ta. Este mai bine sa iti petreci ziua asta afara cu un grup de prieteni, decat sa incerci sa iei decizii sau angajamente majore in viata.

Horoscop Scorpion 21.02.2020

scorpion

Istoric Scorpion



horoscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului