Horoscop Horoscop Scorpion 21.02.2021

Esti tentat sa ajungi la cineva astazi. Te simti recunoscator pentru ceea ce ai in viata ta. Poate te gandesti sa reinnoiesti o conexiune sau sa creezi o conexiune noua. Cei din jurul tau au multe de impartit. Asculta mai mult in loc sa vorbesti si iti poti extinde intelegerea lumii in care traiesti. Bucura-te de discutiile de astazi. Ascultarea si invatarea te ajuta sa te gandesti la noi locuri de explorat.

  • Horoscop Dragoste scorpion Dragoste
    4.0 rating
  • Horoscop bani scorpion Bani
    2.0 rating
  • Horoscop Dragoste scorpion Sanatate
    3.0 rating
Horoscop saptamanal Scorpion 14 – 20 septembrie 2020

De obicei, tu esti cea care prezinta oameni sau locuri noi celorlalti. In aceasta saptamana, rolurile se inverseaza si, desi te bucuri la fel de mult de atentie, nu te simti confortabil. Dar, lasa pe altii sa deschida usi pentru tine; este momentul pentru schimbare si cu cat este mai vasta experienta ta, cu atat este mai satisfacator urmatorul capitol din viata ta. Fii prudenta atunci cand vine vorba de bani!

Horoscop Scorpion luna octombrie 2020

Luna aceasta este incarcata de dragoste si de romantism. Este posibil sa planificati o excusie in strainatate pentru a intari relatia. Daca esti singur vei incepe sa simti ca te indragostesti de cineva pe care il cunosti de mai mult timp. Marte se muta in Fecioara, ceea ce inseamna ca te vei bucura de productivitate profesionala si vei fi apreciat de ceea ce faci.
Ingeniozitatea ta se potriveste perfect cu energia ta nelimitata.
Este recomandat sa fiti moderat in ceea ce faceti si sa eviti influentele daunatoare, cum ar fi persoanele care pot sa va conduca pe un drum alunecos. In ceea ce priveste banii, Marte are o influenta pozitiva asupra norocului tau.

Horoscop de ieri

Se pare ca in aceasta zi astrele sunt de partea ta la capitolul bani, asa ca orice mic serviciu pe care il faci, se lasa cu un bacsis. Nu ar fi rau sa joci la loterie pentru ca intuitia te ajuta mai mult decat de obicei. Nu se ivesc schimbari majore la capitolul viata amoroasa daca esti deja implicat intr-o relatie, dar, in cazul in care esti in cautarea unui partener, ai de ales intre doi posibili parteneri romantici destul de interesanti.

Horoscop Scorpion 21.02.2021

scorpion

Istoric Scorpionhoroscop
Copyright © 2021, Horoscop | Privacy Policy | FIAT to Crypto payment api
Certificat constatator registrul comertului